YOGA- en MEDITATIECENTRUM APELDOORN

Training Mindfulness

Training Mindfulness is een eenvoudige manier om stapsgewijs je zelf beter te leren kennen. Om te leren meer begrip te creëren voor je zelf en je omgeving. Het helpt je om antwoorden te vinden  op een paar cruciale vragen voor je zelf, waardoor je gemakkelijker kunt loslaten en verder kunt zonder om te kijken.

Je leert hoe je terug gaat naar jezelf, hoe je bij jezelf blijft, hoe je voor jezelf kunt zorgen zonder dat je met jezelf in conflict komt. Je leert ook om je innerlijke stem en de stem die alles verstoort te leren herkennen en er op de juiste manier mee om te gaan.  Bovendien leer je jezelf accepteren in heel je doen en laten én je leert luisteren naar de stilte en antwoorden herkennen die uit die stilte komen.  En ook ga je leren hoe om te gaan met het stress, hoe energie bronnen te herkennen, je zelf helen en nog veel meer.

Daarbij helpen wij je met het aanreiken van de juiste tools, met het geven van veel informatie en ook met het ter plekke gaan oefenen en ervaren. Daardoor wordt

de nieuwe JIJ

je eerder vertrouwd en kun je daarna gemakkelijker integreren en toepassen in dagelijks leven. Er is ruimte voor jou en voor al je vragen die je tijdens deze training bezig houden.

De training vindt plaats op vrijdagmiddag :
22 en 29 september
6, 13 en 27 oktober
3 en 10 november

Wij starten om 14:00 en sluiten dag af om 16:30 uur.

De kosten voor deze training zijn € 214,-  (inclusief koffie/thee en alle materialen)

Fout: Contact formulier niet gevonden.


 

 

Ervaring Workshop Mindfulness 2016
Nov 2015 hoorde ik, dat Milica een eigen zaak was begonnen. Na de bewondering van haar mooie plek, besloot ik bij haar op de meditatie les te gaan. Dat was een goede zet. Al snel wist Milica de vinger op de zere en open plek te leggen. Ze heeft werkelijk de gave naar je te luisteren . Ze hoort ook wat ik niet vertelde ! Veel heb ik geleerd en opgestoken. Het was af en toe hard werken, maar het resultaat is al heel goed merkbaar. Ik ben bijna een ander mens , of eigenlijk dien ik te zeggen : Eindelijk mijzelf geworden.
Het volgende kwam in haar op : voor jou en nog 2 dames, zou het goed zijn een training te volgen in Mindfulness. En ja hoor, ze heeft een cursus voor ons gemaakt. Het was geweldig !! Zoveel , ook van elkaar geleerd, zo naar mij zelf kunnen kijken en benoemen wat ik voel en of beleef. Ook als een mede cursist iets vertelde, was het ook voor mij bestemd. De spiegel voor houden en tot besef komen : hier wordt ik beter van. De komende tijd zal het nog veel meer gaan beklijven, dan weer verder handelen. Eigenlijk zou ik deze belevenis aan zoveel meer menden gunnen!!
Milica bedankt ; ik ga nog bij je verder.

 

%d bloggers liken dit: