YOGA- en MEDITATIECENTRUM APELDOORN

Reactie workshop Mindfulness

Nov 2015 hoorde ik, dat Milica een eigenzaak was begonnen. Na de bewondering van haar mooie plek, besloot ik bij haar op de meditatie les te gaan. Dat was een goede zet. Al snel wist Milica de vinger op de zere en open plek te leggen. Ze heeft werkelijk de gave naar je te luisteren . Ze hoort ook wat ik niet vertelde ! Veel heb ik geleerd en opgestoken. Het was af en toe hard werken, maar het resultaat is al heel goed merkbaar. Ik ben bijna een ander mens , of eigenlijk dien ik te zeggen : Eindelijk mijzelf geworden.
Het volgende kwam in haar op : voor jou en nog 2 dames, zou het goed zijn een training te volgen in Mindfulness. En ja hoor, ze heeft een cursus voor ons gemaakt. Het was geweldig !! Zoveel , ook van elkaar geleerd, zo naar mij zelf kunnen kijken en benoemen wat ik voel en of beleef. Ook als een mede cursist iets vertelde, was het ook voor mij bestemd. De spiegel voor houden en tot besef komen : hier wordt ik beter van. De komende tijd zal het nog veel meer gaan beklijven, dan weer verder handelen. Eigenlijk zou ik deze belevenis aan zoveel meer menden gunnen!!
Milica bedankt ; ik ga nog bij je verder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: