YOGA- en MEDITATIECENTRUM APELDOORN

MANDALA TEKENEN EN MINDFULNESS

Mandala tekenen is geschikt voor elke leeftijd. Mandala is een woord uit het Sanskriet, een taal uit het oude Indië, en betekent wiel of cirkel. Een gemaakte mandala bestaat uit een basiscirkel die meestal opgevuld is met geometrische figuren, vormen, lijnen, symbolen en kleuren. Mandala tekenen en praten over het dagelijks leven, over dingen die je bezig houden, over dingen die je stress geven, over dingen die je bang maken…. en hoe daarmee om te gaan. De kern is bewust omgaan met de situaties. Want woord mindful betekent bewust. Met andere woorden: wij gaan Mindfulness implementeren in het dagelijks leven maar dan beetje anders. Wij houden het laagdrempelig zodat het voor iedereen goed te doen is. Deze twee, mandala tekenen en Mindfulness, combineren geeft een hele mooi en fijne sfeer, heel gewoon, laagdrempelig waardoor iedereen betrokken wordt en er plezier in heeft.

Benodigdheden voor mandala tekenen: tekenpapier, 1 passer, 1 driehoek, kleurpotloden en/of stiften. Heb je voorkeur voor een Spirograph setje, welke meer onderdelen bevat, mag het uiteraard ook.

Wil je meedoen, maar denk je “ik kan niet tekenen”, wees gerust, het komt goed!

Wil je meedoen, maar denk je, “ik ga niet over mijn dingen praten”, wees gerust, iedereen heeft zijn eigen dingen wel en door ze te delen, komt het ook goed!

Wij starten op vrijdag 4 oktober 2019. Inloop is vanaf 9:45 uur en we starten om 10:00 uur. Rond 12:00 uur ronden we het af. Iedereen gaat met een goed gevoel naar huis.

De workshop is dit jaar (2019) op volgende data: 4, 11, 18, 25 oktober, 1, 15, 22, 29 november, 6 en 13 december. In overleg is 20 december een optie.

In 2020 gaat de workshop gewoon op elke vrijdag door en instroom is mogelijk op elke willekeurige moment.

Wij werken met een 10 rittenkaart die je bij aanvang aanschaft voor het bedrag van € 100,-.

Aanmelden kan op: info@yogaenmeditatiecentrumapeldoorn.nl of op 06-54955984

Kijk voor een overzicht alle activiteiten op: www.yogaenmeditatiecentrumapeldoorn.nl

Wij zorgen voor een lekkere kop koffie of thee.

Deze slideshow vereist JavaScript.