YOGA- en MEDITATIECENTRUM APELDOORN

Mag ik me even voorstellen.

Mijn naam is Milica Marinkov.
Van jongs af aan heb ik geleerd om te luisteren naar mijn innerlijke stem, naar mijn intuïtie en heb ik geleerd om het te uiten.

Ik ben ruim vijftien jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Zo was ik o.a. manager van commerciële teams, ik begeleidde reorganisaties, zette nieuwe bedrijfsonderdelen op en leidde een aantal projecten. Om dit goed te kunnen doen heb ik meerdere opleidingen, trainingen en workshops gevolgd die over ‘zelfbewustzijn’ gaan. Met andere woorden: om anderen te kunnen helpen moest ik eerst mijzelf kennen en ervaren.

In 2010 verliet ik het bedrijfsleven en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen: MI2. Het begeleiden en coachen bij het afvallen werd mijn passie. Vanuit de behoefte om meer over voeding en het menselijke lichaam te leren heb ik verschillende studies gedaan. Ik ontdekte dat stress een negatieve factor is bij het afvalproces. Daarom leerde ik cliënten om zich te ontspannen o.a. door ademhalingstechnieken en door het lichaam stapsgewijs van top tot teen te leren ervaren.

In 2013 startte ik met de opleiding tot yoga docente en in 2014 studeerde ik af bij Chopra University, Carlsbad, Californië.
Alle kennis die ik heb opgedaan deel ik graag met iedereen die daar behoefte/belangstelling aan heeft.

Vanaf 2015 geef ik niet alleen yogales in mijn eigen school, maar ook op het Christelijk Lyceum met als doel de examenkandidaten handvaten te geven om zich te kunnen ontspannen tijdens hun examen periode. De lessen zijn een succes.

Bij Stichting ‘kLEEF! ben ik vaste yogadocent en geef les aan mensen met kanker.

Wekelijks geef ik yogales bij Ten Tije sport & wellness beleving.

Dankzij yoga en meditatie heb ik ook mijn eigen lichaam sterker kunnen maken waardoor veel van mijn lichamelijke klachten verminderd zijn. Mentaal en fysiek ben ik sterker geworden. En deze groei gun ik iedereen.