YOGA- en MEDITATIECENTRUM APELDOORN

Even voorstellen
drums alive01

Mijn naam is Dominique van Gessel. Opgegroeid in Apeldoorn en sinds januari 2016 heb ik mijn eigen zaak mogen starten genaamd: Slank bij Do.
Bij Slank bij Do geef ik lessen Drums Alive. Nu hoor ik je denken, wat is dat?

Wat is Drums Alive:

Drums Alive is een total body workout, met beweging, ritme en muziek.
Drums Alive is vooral leuk vanwege de funfactor die in sterke mate aanwezig is. Geen strenge gezichten, maar een lach en goede muziek om op te bewegen.
Drums Alive is niet moeilijk en ook niet heel vermoeiend. Maar ondanks dat worden er toch al snel tussen 600 en 800 calorieƫn per uur verbruikt. Het gebruik van de twee drumstokken zorgt voor een goede coƶrdinatie en de ontwikkeling van beide hersenhelften. Hoe langer je Drums Alive beoefent hoe beter je ritmegevoel zal worden. Je ontdekt en verbetert al sportend je eigen ritmische gevoel. Drums Alive is ook samenwerken. Samenwerken met je buurman of buurvrouw. Je trommelt namelijk niet alleen op je eigen bal, maar ook op de bal van degene die naast je staan.
Drums Alive is de enige in haar soort en is completer dan iedere andere workout. Een must voor de sportieveling die een keer iets nieuws wil proberen.

Voor wie is Drums Alive:

Drums Alive is een vorm van fitness die geschikt is voor iedereen. Iedereen heeft een bepaald gevoel voor ritme. De een wat meer dan de ander. Maar een goede instructeur past het niveau van de oefeningen en het ritme van de muziek aan aan het niveau van de deelnemers. Het is niet alleen voorbehouden aan fanatieke sporters.
Wil je meer weten over deze fantastische vorm van sport?
Neem gerust contact op voor meer informatie en kom een keer een gratis proefles meedoen!
drumsdoordo

Slank bij Do

Website Slank bij Do
06-55773649

slankbijdo@hotmail.com

Molenstraat-Centrum 377, Apeldoorn

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: